💙 Kjære strikker/hekler! Er du ufør? Student? Eneforsørger? På sosial stønad, eller for andre grunner har en vanskeligstilt økonomi?


01.03.23


I dag gjorde jeg noe som i utgangspunktet svir litt i hjerterota, og det er å øke prisene på Garnbars sortiment. Det positive her er at det blir lettere å fylle på med nye og spennende garnkvaliteter, og tilby et bredere spekter av glade farger og bærekraftige fiber, til det som fortsatt er den lavere priskategorien på håndfarget garn.
Dette er også en sterk motivasjon til å bygge videre på gjenbrukskonseptet «Dyrbar», hvor gammelt restegarn gjøres om til håndfargede skatter til gunstige priser. Men, det skal ikke stoppe der.
Er du en kreativ sjel med et ønske om å handle mer bærekraftig, men har av hvilkensomhelst grunn en utsatt økonomi?
Send meg mail eller melding på instagram, så skal du få 20% rabatt på det du ønsker å handle av fullprisvarer, no questions asked.
Jeg har full tillit til at de som kan betale fullpris, gjør det med bevissthet om at pengene går tilbake inn i tilbudet. Og de som benytter seg av dette tilbudet gjør det for sine helt gyldige grunner.
Det er kanskje ikke allverden, men jeg håper det kan være til hjelp for noen.

Ønsker alle en fantastisk første vårdag 💙
// Natalia

p.s gjelder ikke Dyrbar og Outlet, siden prisene der er allerede skrudd ned til bunns.

«First come first served» -prinsippet?🧶🍸


29.02.23


Det er ingen hemmelighet at jeg aspirerer å gjøre Garnbar til en handleopplevelse utenom det vanlige. Det er en stor glede for meg som garnbesatt å kunne leke med masse forskjellige garnkvaliteter, teknikker og ikke minst, FARGER 🤩
Derfor faller det seg ofte sånn at kombinasjoner av farge/kvalitet kommer i begrensede opplag på 5-12 hesper, forså å forsvinne fra sortimentet på ubestemt tid (eller, for alltid)
Selvfølgelig, om du ser en utsolgt farge på profilen min som du forelsker deg i, skal det være mulig å ordne en spesialbestilling på garnbasene jeg har inne der og da. Men i prinsippet vil farger og kvaliteter komme og gå veldig sporadisk, for jeg elsker variasjon, og vil at farging skal være noe jeg gleder meg masse til hver eneste gang ✨
Jeg setter utrolig stor pris på dere som velger å gi en mikroaktør som Garnbar en sjans, og håper at dere får glede ut av denne vimsete, men kreativt utfoldende reisen med nye farger/kvaliteter hver uke!

p.s det er mye utsolgt for øyeblikket, men det betyr MASSE nyheter er på vei ✨