Garnbars mikrofargeri, hvor lek med fargespekteret blir gjort på garnbaser av høy kvalitet og av bærekraftig opphav. Her kan du finne alt fra tradisjonsrike norske ullgarn, alpakkagarn, mohairgarn og andre lukseriøse garnslag som f.eks silke og jak.

Jeg bruker baser fra Rauma, Hillesvåg ullvarefabrikk og også et knippe andre utsøkte garnkvaliteter med opphav i Peru.

Produksjonen av sistnevnte er sertifisert av den ideelle organisasjonen Textile Exchange med RWS (responsible wool standard) og RAS (responsible alpaca standard). For å få disse sertifiseringene, må produksjonen oppfylle krav om progressive land-og-miljøforhold, og i tillegg ta hensyn til «The Five Freedoms of Animal Welfare).

Dette innebærer at produktene godkjent etter strenge krav til både kvalitet, dyrevelferd, miljøavtrykk og produksjonsforhold. Fargepigmentene som benyttes er øko-tex sertifiserte, og innholder ingen skadelige stoffer.

Dyrbar - Nytt liv til restegarn. Et gjenbruksprosjekt hvor restenøster blir hespet opp, håndfarget og gjort tilgjengelige for å glede noen på ny. Et miljøvennlig og unikt alternativ til garnentusiasten, kun her hos Garnbar! 25% av overskuddet doneres til dyrevern. Les mer om dette prosjektet under "Dyrbar" i hovedmenyen, og se utvalget her.

Tilbehør


Her dukker det sporadisk opp strikkeutstyr og annet tilbehør.

Outlet!


Her finner du rabatterte og utgående produkter til en veldig gunstig pris.